12 augustus 2017

En dit ben ik ook …

 

 

 

Dit lees je over me als je een vriendenboekje voor volwassenen openslaat (schijnt helemaal het nieuwe ding te zijn…). Dus from here on it’s up to you, love me or leave me!


 

Roep me dan:

Leen, Heleen, Lena, Honing, Partykonijn, Zus, Mama/mam/mami, Lekker ding

Dit doe ik graag:

Verwonderen, moeilijk denken, in de spiegel kijken, (ver)zorgen, geld uitgeven, met mensen werken, feestje vieren, lachen, ontroerd worden, lunchen/uit eten , lekker pittig (rukwoord) autorijden, op vakantie gaan, cadeautjes krijgen en m’n meisje zien genieten

Minder graag:

Geld sparen, te kleine kleding aantrekken, m’n nagels 3x opnieuw lakken (irritant!), lange saaie artikelen lezen, boetes betalen, de vetrol op m’n buik bekijken, scheren

Waar ben ik bang voor:

Mijn ‘hormoongerelateerde maar toch altijd onverwachte’ korte driftbuien, dat mensen me niet waarderen of trots op me zijn, dat ik nooit genoeg ben (voor mezelf), spreken voor grote groep (zweethanden -who cares-, rode kop -best shit-, stotteren -wow, ben ik dit?-, totáál vergeten over welk onderwerp ik het had -‘deerinheadlights’ogen vanuit het publiek-)

Dit kan ik -een beetje- goed:

Dansen, schrijven, mezelf soms echt heel zielig vinden, autorijden

Vast en vloeibaar:

Suiker graag (ja, echt..lekker fout), vers croissantje, home made cappuccino (elke ochtend 2, niet meer, niet minder), en af en aan periodes heel gezond dan ben ik ook heel trots op mezelf

Psssssst….niet doorvertellen:

Ik vind het echt heel vet als ik een BN-er van dichtbij zie want dan voel ik mezelf ook heel even beroemd

‘Iets met toekomst’-dingen:

Verhuizen, een snellere auto rijden (ik weet niet of dat heel verstandig is), hele dikke vette tattoo laten zetten, spreken voor een grote groep, dronken worden met m’n dochter over 16 jaar

Ik word gek als ik:

Een dikke Technoset hoor (dat is dus gevaarlijk als ik in de auto zit), het lekkerste glas Chardonnay ever (Bernardus uit 2010) mag drinken en de rest vd fles ook, de zon op m’n huid voel en tegelijk pasgemaaid gras ruik, een vakantie kan boeken

Wat ik lees:

Onzin op fb, blogs, twitter-tekst, nieuws via de AT5/nu.nl app, whatsapp berichten, vrouw magazine vd telegraaf, ondertiteling, de ‘#’-van insta (soms hilarisch!), Nijntje en Dikkie dik

Meteen wegkiepen:

Trump, orgaanvlees, gore stinkende doekjes naast t aanrecht, vieze luiers, de spiegel (ja soort haat-liefde ding), energiezuigende mensen, Birkenstocks, onverschilligheid en haters

Waar ben ik dankbaar voor:

Dat m’n meisje gezond is en haar vader en ik zielsveel van haar houden en wij normaal door een deur kunnen ondanks onze break. Dat en Flitsmeister

Favo auto:

Mijn eigen natuurlijk!! Had ik al gezegd dat ik verliefd ben op mijn GOLF?

Maak me maar wakker voor:

REALLY?? Dacht het niet…:P