12 augustus 2017

Intro

 

Ik ben Heleen (38jr), mama van Lijn (2jr) en sinds de zomer van 2016 (tijd gaat snel!) is haar vader mijn ex. Sinds de break-up is mijn leven één grote (zelf-)ontdekkingsreis en ik ben er klaar voor dit te delen met je.

Mijn blog gaat over alles wat ik sinds de break mee maak, met hier en daar een uitstapje naar mijn verleden. Van oppervlakkig naar diep en van grappig naar verdriet. Het raast allemaal voorbij, hier op mijn Blog.

Misschien zijn bepaalde situaties herkenbaar voor je, dat is fijn, want ik weet, diep in mijn hart, echt wel dat ik niet de enige ben die dit meemaakt (alhoewel dit vaak toch zo voelt..).  Maar daarnaast hoop ik je ook te kunnen verrassen, je te laten lachen of huilen, na te laten denken en wellicht ergens over een streep te kunnen trekken van iets waar ik het bestaan natuurlijk niet vanaf weet (behalve als je me dit laat weten in een reactie natuurlijk…).

Ik vind het super als je een reactie achterlaat, want lees heel graag terug wat je ervan vindt, hoe dan ook!

Ohja, had ik al gezegd dat ik nogal veel inzicht over mezelf verwerf lately door te schrijven? en deze openbaringen gelukkig steeds vaker hardop durf te zeggen? Wat een verademing is dat! Had iemand even een jaar of 10 eerder tegen me moeten zeggen…:).

Anyway, lees je mee?!

XOXO Leen